2014-05-05 09:07:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nosztalgikus hangulatba keveredhet

Napi horoszkóp május 5-re 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A jegyébe lépő Vénusz hatására úgy dönt, hogy gyökeresen megváltoztatja az életét. Több időt fordít sportra, és végre ad a küllemére is. Szépítkezésre, kozmetikázásra nagyon jó ez az időszak. De sohase feledje: a szépség belülről fakad!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A munkahelyén számos kihívás vár önre – ahogy az már lenni szokott. Semmi nem maradhat a régiben, a változás most már mindennapjai része. Ön megint nagyon fürge tud lenni az alkalmazkodásban. Törjön az élre, ott a helye!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nehéz feladatokat kaphat, de ön nem az a fajta, aki meghátrálna ezek elől. Most kifejezetten kedveli a kihívásokat, de ne akarjon túl gyorsan eredményt elérni. Az biztosan nem fog sikerülni. Most százszorosan igaz a mondás: türelem rózsát terem.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Cselekedeteiben a szokásosnál is nagyratörőbb lehet. A reményeit azonban nem ártana egy kissé kordában tartani. Ne akarjon idő előtt kitúrni a helyéből szaktekintélyeket. Várja meg, míg azok maguk emelik önt magasra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Nosztalgikus hangulatba keveredhet a mai napon. Ehhez hozzájárulhat az is, hogy valamilyen régi fénykép a kezébe kerül, és elábrándozik a múlton. A múlt azonban rég elmúlt: eszébe ne jusson azt összekeverni a jelenével!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Minden vágya az, hogy másokat irányíthasson. Szabályokat alkot, de csakis a saját nézeteit veszi alapul hozzá. Pedig jól tenné, ha másokkal is konzultálna. Máskülönben nagyon magára maradhat a végrehajtásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Habár mostanában a józanságra törekszik, de ez már megint nem fog menni. Egy szenvedélyes szerelem lázba hozhatja. Ha viszont ön az idősebb generáció tagja, akkor az emlékei miatt jöhet különös hangulatba. Ez esetben édes-bús lesz a merengés.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jobb lenne, ha valamilyen kompromisszumos megoldásra törekedne a munkahelyén. Nem tud örökké ön maradni a győztes a mindennapos megmérettetésekben. És azt se feledje el, hogy önnek is szüksége lehet szövetségesekre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön jó kifejezőkészségének, és kedves, szelíd modorának köszönhetően mindenkit maga mellé tud állítani a munkahelyén. Ezért jó összekötője lehet az ellenségeknek, összefogója a különféle véleményeknek. Hasznosságára a főnöke is rájön.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szeretné elérni, hogy bizonyos ember az ön csodálójává váljon. Ezért mindent megtesz azért, hogy mindig a legjobb oldalát mutassa meg neki. Ma egy véletlen malőr folytán a gyengesége is kiderülhet: és lám, épp ez lesz a vonzó majd önben.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Önt azért is szeretik a munkahelyén, mert mindig magára vállalja az ügyeletes mókamester szerepét. A tréfálkozásait még a feljebbvalói is értékelik, pedig néha bizony az ő tyúkszemükre is rálép. De csak addig elnéző, amíg a munkájában jónak találja önt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma úgy érezheti, hogy mindenki elhalmozza önt a szeretetével és a gondoskodásával a munkahelyén. A párkapcsolatát is kiegyensúlyozottnak, boldognak élheti meg. Csak a gyerekekkel vannak gondok.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: